8. 10. 2020

Vážení občané,

především chci co nejupřímněji poděkovat za Vaši důvěru, kterou jste do mne vložili při krajských volbách v říjnu 2020. Velký dík však patří i Straně zelených a koaličním partnerům, díky nimž mám možnost poznat fungující spolupráci i s jinými politickými subjekty. Dva roky jsem členkou zastupitelstva města a v rámci svých malých možností jsem se celou dobu usilovně snažila pracovat co nejlépe pro kohokoliv, kdo se na mne obrátil. Vzhledem k situaci v Mladé Boleslavi, kdy vládnoucí koalice ODS, ANO, STAN a ČSSD obsadila 29 míst a v opozici jsme pouze 4 lidé, má situace není jednoduchá. O to cennější zpětnou vazbu jsem v krajských volbách dostala od voličů.

Situace se otočila – na kraji jsem součástí vládnoucí koalice, tudíž nejen že budu mít přístup k důležitým informacím i pro Boleslavsko, ale mohu se aktivně podílet na změnách. Těší mě spolupráce, která je na úrovni, dává smysl a lidé ve vedení kraje mají zájem pracovat pro Středočechy co nejlépe. Již před volbami i po nich se na mne začali obracet lidé ohledně konkrétních řešení. Osobně se těším na spolupráci ve výboru pro školství, který budu mít na starost jako předsedkyně. Těší mne to dvojnásob, neboť v této nelehké době jsem učitelkou na skvělém učilišti a jsem díky tomu v neustálém kontaktu s žáky, učiteli a kompetentními osobami z oboru, který je vystaven obrovské výzvě – vzdělání na dálku v době koronavirové.

Upřímně doufám, že chyby našich předchůdců se podaří postupně napravit a kraj bude veden odpovědně vůči občanům i dalším generacím. Nadále budu otevřeně informovat o záměrech, které budou dopadat na naše okolí, a to na této stránce či na webu mladaboleslav.zeleni.cz.

S úctou

Jana Krumpholcová